Brugte biler til salg

Showroom i Slagelse

Alle vores biler står klar til levering i vores showroom, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi til kop kaffe og bilsnak. Vi står for kyndig rådgivning, hvad end du har spørgsmål til bil, finansiering eller leasing.
Vi er både leveringdygtige i din næste sportsvogn og varebilen til erhverv.

Flexleasing & Salg:

Mathias Hannibal
Salgs- & leasingrådgiver

E-mail: mathias@sorby-auto.dk
Telefon: +45 91 56 89 83

Varebiler & Salg:

Brian Gryning
CEO, salg & indkøb

E-mail: brian@sorby-auto.dk
Telefon: +45 58 54 54 21

Din ekspert brugtvognsforhandler i Slagelse

Hos Sørby Autocenter er vi blandt andet specialiseret i at forhandle brugte biler, vi har mange års erfaring og ekspertise inden for branchen. Vores primære mål er at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, når de køber en brugt bil fra os. Vi er stolte af at have et stort udvalg af biler fra forskellige mærker, modeller og årgange, og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe vores kunder med at finde den perfekte bil til deres behov og budget.

Stort udvalg af nye og brugte biler

Hos Sørby Autocenter har vi et stort og varieret udvalg af brugte biler til salg. Vores udvalg omfatter forskellige mærker og modeller, så der er noget for enhver smag og behov. Vi har alt fra små økonomiske biler til større SUV’er og varevogne. Derudover har vi biler i forskellige prisklasser, så uanset om du er på udkig efter en billig bil eller en mere luksuriøs model, har vi noget for dig.

Vores brugte biler er inspiceret af vores certificerede værksted

Vi undersøger og gennemgår grundigt alle vores biler og udbedrer på fair vis små fejl, inden de bliver sat til salg. Dette gør vi for at sikre, at bilen er i god stand og klar til at køre ud på vejen. Vi har høje standarder for kvalitet og pålidelighed, og vi sørger altid for at sikre, at vores kunder får en bil af høj kvalitet, der opfylder deres behov.

Vi forsøger altid at sætte fair priser på brugte biler

Hos Sørby Autocenter tilbyder vi altid en konkurrencedygtig pris på vores brugte biler. Vi forstår, at køb af en bil kan være en stor investering, og derfor gør vi alt hvad vi kan, for at sikre at vores kunder får en fair pris på deres køb. Ved at købe en brugt bil hos os, får du en god valuta for pengene, da vores priser er mere fordelagtige end priserne på en ny bil i forhold til nypris og kilometerforbrug.

Finansiering og betalingsmuligheder

Vi forstår, at ikke alle har mulighed for at betale for en bil kontant, derfor tilbyder vi finansieringsmuligheder til vores kunder. Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste finansieringsmulighed for dine behov og budget. Vi kan også hjælpe med at få en attraktiv rente og betalingsplan.

Garantier og serviceaftaler

Hos Sørby Autocenter tilbyder vi garantier og serviceaftaler til vores brugte biler. Dette gør vi for at sikre, at vores kunder føler sig trygge og tilfredse med deres køb. Vores garantier og serviceaftaler dækker forskellige dele af bilen og kan være en fordel og en besparing på det lange løb, at tegne.