Om Sørby Autocenter

Om din passionerede bilforhandler & værksted i Slagelse

Sørby Autocenter er et passioneret og moderne multimærke-bilhus beliggende i Slagelse, hvor service og gode oplevelser har førsteprioritet.

Sørby Autocenter er stiftet af Brian Gryning i 1995, der i dag beskæftiger 18 personer fordelt på mekanikere, karrosseritekniker, klargøringseksperter, sælgere og administrative medarbejdere. Vi har 1.450m2 under tag og overalt bestræber vi os på at levere vore ydelser i topkvalitet.

Vi er drevet af kompromisløs kærlighed til biler, og sætter en ære i at hjælpe dig på vejen til din nye bil – hvad end det er den sporty søndagsbil, eller den praktiske bil til hverdagen.

Hvorfor vælge os?

Pålidelighed, grundig rådgivning og service udover det sædvanlige, er ikke ekstraudstyr hos os. Vi navigerer hurtigt og kompetent ud fra dine ønsker og behov. Når vi er bag, kan du derfor være sikker på, at kvalitet og detaljer matcher dine forventninger.

Hvad end du benytter dig af vores værksted, dit valg falder på en bil i salgsafdelingen eller en bil du bestiller til hjemtagelse, er standarden høj. Vi har altid et varieret udvalg af nyere brugte kvalitetsbiler, finder du ikke hvad du søger, står vi klar til at hjælpe dig med importen af din nye bil.