Skift bilrude i Slagelse

På vores værksted i Slagelse skifter vi ruder på alle biler. Har du tegnet en glasskade dækning hos dit forsikringsselskab, er et rudeskifte ofte forbundet med en meget lille udgift for dig – og vi klarer naturligvis hele processen med dit forsikringsselskab. 

Reparation af bilruder

I tilfælde af at skaden ikke er omfattende nok til at udskifte hele ruden, så reparerer vi skaden, så din forrude bliver så god som ny.

Bilrude reparation med gode fordele

Hos Sørby Autocenter anvender vi udelukkende glas af original fabrikskvalitet, og vores rudecenter har erfaring med skift af ruder på alle biltyper og modeller.

Vi står klar til at hjælpe dig – Kontakt os på tlf:

Hvornår skal man skifte bilrude?

Når ruden er skadet eller revnet i synsfeltet eller er meget hakket af mange små stenslag evt. fra motorvejskørsel. Også hvis et stenslag et inden for 5 cm fra kanten af ruden eller et stenslag dækker mere end en 5 kr. i diameter.

Hvor lang tid tager det at få skiftet en forrude?

Det tager ca. 3 timer inkl. tørre tid at skifte en forrude. Ofte skifter vi samme dag som vi modtager din kontaktformular, inden for tidligere åbningstid.

Kan man få dækket stenslag af forsikringen?

Ja, vi samarbejder med alle forsikrings selskaber, derudover er vi fordelsværksted for 35 forskellige forsikringsselskaber.

Hvor meget koster en ny forrude?

Det svinger fra 1.500 kr. til 10,000 kr. Vi benytter kun glas af original fabrikskvalitet. Vi har løbende tilbud, hvor vi giver 20% rabat på rude og montering.

Eksempel:
Rude VW Polo 2018-2022 fra 2,372 kr.

– Montering 1,438 kr.
– I alt kr 3,810 kr.
– Rabat 20 % 762 kr.

I alt incl 25 % moms: 3,048 kr.

Hvor meget koster en ny bagrude?

Bagruder går langt mere sjældent i stykker, derfor vil du også opleve at bagruder er dyrere at erstatte end en forruder. Prisen ligger typisk på 2.000 kr. til 15.000 kr.

Fordele ved rudeskift hos os

Kvalitets glas

Vi anvender udelukkende glas af original fabrikskvalitet.

Hurtig udbedring af stenslag

Vi vurderer dit tilfælde og forebygger enten videre skade eller udskifter ruden på stedet.

Fordelsværksted for forsikringsselskaber

Vi samarbejder med 35 forskellige forsikringsselskaber.